Basisinformatie
Bedrijfsnaam:
ACT Industrial Co.,Ltd.
Type Business:
Fabrikant
Importeur
Exporteur
Merken:
ACTturf, Pandagrass en enz.
Aantal werknemers:
400~700 mensen
Jaarlijkse omzet:
US$ 35000000 - US$ 45000000
Opgericht Jaar:
2001
Export pct:
30% - 40%
Fabrieksinformatie
Grote Markt:
Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Beschrijving bedrijf

          

    De HANDELINGSgroep is Internationale sporten en provider van de vrije tijds de industriële integratie, implicerend in onderzoek & ontwikkeling, productie, verkoop en de dienst. Opgericht in 2002, was de HANDELING de eerste binnenlandse fabrikant op grote schaal van kunstmatige gras en stadionzetels, en ook de eerste partij van Chinese Nationale Proefbasis van de Sportenindustrie. Gestationeerd in Guangzhou, HANDELING bezit twee productiebasissen in Zengcheng, Guangzhou en Xinxiang, Henan, met zeer belangrijke producten die kunstmatig gras, stadionplaatsing, allerlei de oplossing van de sportenoppervlakte, sportenfaciliteiten en enz. behandelen.


    De HANDELING kan de geïntegreerde dienst zoals cultuur en sportentrefpunten het raadplegen & ontwerp, reclame planning en creativiteit, productie, installatie het opdragen, verrichting & beheer, onderhoud verlenen. En zoals altijd, de HANDELING geëngageerd is aan het voorzien van klanten van algemene culturele en sporten de industrie geïntegreerde oplossingen.

 

    Wortel geschoten in China, met globale visie, die „Innovatief aanhangt, Professioneel, heeft de Integriteit, People-oriented“ ondernemingswaarden, HANDELINGSgroep met succes een mondiaal marketing net en een perfect de dienstsysteem, een ontwikkelde binnenlandse & buitenlandse consumptiemarkt en uitgevoerde producten aan over de hele wereld opgebouwd. Met zijn sterke R&D-sterkte, professioneel productieniveau en toekomstgerichte strategische beslissing, werd de HANDELINGSgroep erkend als van het de Provinciesportterrein van Guangdong de materialen en de producten het onderzoekscentrum van de techniektechnologie.


    _als een industrie leiden merk en high-tech onderneming, HANDELING hebben impliceren in de op:stellen nationaal norm voor veel tijd. En de HANDELING werkte actief met grote binnenlandse en overzee gebeurtenissen samen met inbegrip van: 2007 de Nationale Gehandicapte Spelen van Kunming, 2008 Spelen van Peking Paralympic, de Aziatische spelen van Guangzhou van 2010, 2012 Tianjin Universidade, het Strandspelen van Haiyang van 2012 3de Aziatische, Aziatische de Jeugdspelen van Nanjing van 2013, de Aziatische spelen van het Oosten van Tianjin van 2013, 2014 Nanjing-de Jeugdolympische spelen, 2016 Olympische Spelen van Brazilië.

  

    „Door ononderbroken innovatie, wordt een hoogst respecteerde Internationale de Industrieleider van de Sportenvrije tijd“ is de ondernemingsvisie van HANDELINGSgroep. Zich verheugt op de toekomst, zal de HANDELING het voorstel van de kernwaarde van LIEFDE blijven blijven CREEERT MIRAKEL, maakt toekomstgerichte ontwikkelingsstrategie, verbetert de geavanceerde productietechnologie en vernieuwt beheersidee. Samen met de Globale edelen van de sportenindustrie, zal de HANDELING aan proef in een schitterendere nieuwe afstand in mijlen!

Certificaat
Standaard: ISO-9001
Standaard: ISO-14001
Wij moeten hier de hele dag helpen, elke dag.
Geef ons een vraag bij
0086-20-3879-6000
Thuis
Alle producten
Ongeveer ons
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Veranderingstaal